usia kandungan saya dah masok 14 minggu

Nak tanya. Usia kandungan 14 minggu. Perut besar mana ye.?

56 Balas

kadang2 buncit kalau makan byk..pastu kempis balik. tunggu 4 atau 5 bulan baru dia buncit xkurus2.

12mo ago

saya cri jawapan nie sbb sama kalau mkn smpai nmpk perut kalau baru bngun tidur pagi mcm perut biasa jer x mcm ngndung

trpulang pda bdan msing2, klu bdn besar ckit, kdg perut xnmpk sgt. tp klu dh scan smua, doktor kta sihat xde mslah, xpyh la nk rsau even xnmpk baby bump..jnji baby + ibu sihat

2y ago

amen kan sis..janji baby Dan ibu sihat

Ikut bdn jugak kot. Saya anak sulung...10mgu dah nampak baby bump. Saya kurus je...skrg dah nak masuk 13minggu, lagi nampak🤭 As long as baby sihat dan membesar ikut masanya, ok je sis

sy dah 11 minggu 5 hari, tapi masih keliru ni baby bump ke buncit 😂

2y ago

sme mcm sy😂😂

Kalau saya 14 minggu memang tak nampak apa. Dah 5 bulan baru nampak baby bump. Tu pun kecik je

2y ago

sama sis,saya pun mcm tu..belum nmpak baby bump legik..14 week

sy pn dh 14w..check up itu hri..nurse ckp ni lemak ni bkn bby bump🤣🤣..malu ny la muncit..ms ank 1st mmg xnmpk sgt even dh 9mnth nmpk mcm 7mnth je..xtau la yg second ni...mami dh muncit sblum preggy🤣🤣🤣

Sama, juga ank pertama,klau kenyang jer baru nmpak buncit sikit😅😅

depends sis. orang lain lain, saya sampai bersalin perut tak la besar mana sampai orang terkejut tiba je dah bersalin 😂 takpe perut kecik ke besar yang penting baby dalam perut sihat 🥰

klau sy pula skrgni kandungan sy dah 14week mmng dah nmpk baby bump 🥰 sbb sy kurus , hehe

Kalau sy 7 bulan baru org tau mengandung. Itu pun ni dah 38 minggu pun baru ada yg tegur. Eh mengandung ke