kandungan baru 14 minggu

boleh ke cabut gigi dalam usia kandungan 14 minggu..tanda² sakit tu dah ada dah🥺nyut²..risau lagi bertambah sakit?minta pendapat please siapa ada pengalaman cabut gigi usia kandungan 14 minggu🙏🏻#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Taksilap haritu nurse pernah bgthu klau nak cbut 2nd trimester 4bulan ke 6bulan mcm tu. Cuba awak call kk atau tanya nurse berdekatan bg ketepatan maklumat 😂 moga dipermudhakan urusan awak

2y ago

ok² baik terima kasih wak☺️

dr tmpt sy suggest bila dah 4bulan