Scan diusia 5W sbb spotting

Hi, nak tanya. Tadi saya ke PAC sbb ada spotting brownish. Pastu dr buat TVS baru nmpk kantung sbb saya retroverted uterus tapi takde baby lagi la, masa 5W kantung patut besar mana ya? Dr kata tadi kecilnya tak sampai 0.5cm. Normal je kan untuk 5W? Nnti lagi 2-3 minggu saya nk kena dtg scan semula tgok perkembangan. #firsttimemom #ingintahu #firstmom

Scan diusia 5W sbb spotting
9 Balas

betul. kalau nak nampak baby & heartbeat klip2 scan semula masa usia kehamilan awak masok 8@9w dan keatas