Pertanyaan

Hi. Nak tanya.. Sy prgnant 10w.s ebelum ni sy ke hospital .sbb ada keluar coklat2 dalam masa 3 hari..dan doktor beri sy ubat kuat kan rahim.. Setelah 3 hari makan.. Kdg2 keluar kdg tdak..tadi sy kencing .. Tiba2 keluar darah tapi tidak penuh 1 pad. Cuma kalau kncing ia akan keluar. Jd ada kah sy perlu refer hosiptal lg ? Atau ia effect makan ubat kuatkan rahim ..

1 Balas

Darah merah ke?.. Sy pun b4 ni keluar coklat2.. Pg td keluar darah, refer hospital.. Now i'm miscarriage.. Better u g hospital cpt..

5y ago

anak frst ke? selalu jadi bleeding mcm ni anak frst kan? actually sy pon bleeding jgk.... kandungan baru 6 mnggu... risau... 😭😭