Nak tanya..

Hi. Nak tanya, sy last period 19.3 . Cek 1st upt 27.4 ade 1 line je.. Seminggu lps tu sy cek balik naik 2 line, tapi 1 line tu samar2 je... Ikutkan hari ni dh 2 bln x period. Cek upt tetap samar2. Kdg2 rasa loya2, muntah2 pon ade, yg paling ketara breast sakit. Lama dah. Dh sebulan lebih... Sape mommy yg ade pengalaman bole share dgn sy...

2 Balas

cuba guna upt yg berlainan brand.. lg bgus guna jenama clear blue. dah lama sgt tu klu positive pregnant upt pasti sudah terang dan jelas. nk prgi jmp doc trus pun boleh. scan tgok apa problem. tp sy rse balik bli upt yg bgus sket. clear blue slh satunya.rsult dia sgt tepat dan jelas .

better sis g KK utk cek.