Mula2 cek double line,kali kedua cek 1 line.

Salam. Sy baru habis period 2 mggu last. Harini terasa badan lesu sgt. Cuba cek upt 12.30 tghri,naik double line. Lepas tu sy cek lagi pkol 2 lbh cm2 jd 1 line... Kenapa ye.. Ade sape2 blh terangkan atau ade pgalamn x?? Sy baru setahun kawen. Terima kasih#ingintahu #bantusharing

Mula2 cek double line,kali kedua cek 1 line.
1 Balas

sbbnya kandungan HCG dlm air kencing dah berkurang awk...kalau nk buat test UPT seeloknya buat guna air kencing yg pertama kita bgn tdo tu...air kencing pertama tu HCG dia tggi...so lebih mudah trace awk pregnant atau x....esok pg2 cuba buat ok?nanti update blk result ok

3mo ago

ok baik.. sy cbe cek lain nnti.. terima kasih tauu