Period tapi hamil? Boleh ke?

Saya nak tanya, ada x kes yg period tapi hamil? Sy aritu lewat sebulan period cek upt ada samar2 line..lpas tu cek skli lg 1 line je..lpas tu period, tp dlm masa yg sama sy ada simptom hamil? Lapar yg teramat sgt... Rasa mual, rasa letih.. rasa lapar tu berbeza sgt... #seriusnanya #pejuang_garisDua #bantusharing

1 Balas

ikutkan tak logik sbb bila period tu dah takde penempelan. tapi haritu kan ada kes sorg tu tak tahu dia pregnant sbb ada period dan makan perancang. tapi tu kes dia takde simptom la. kena try cek sekali lg la nnt

2y ago

Tu la... Sy risau sbb dl prgnant, gini la dptom..lapa je sentiasa..tp dlm masa yg sama risau gak kut ada penyakit lain.. benda kt x nmpk ni risau sgt2.. ingat nk scan lpas drh berenti..