lada hitam

Hi, nak tanya, sy kandungan baru 2bulan tapi tadi sy termakan burger mcd prosperity yg sos yang balut daging tu semuanya sos blackpaper, Allahu rasa takut pulak..kandungan awal lagi..tapi baru sekali ni jela sy makan makanan yg ada lada hitam..doakan sy please semoga baby ok je amiinnn

1 Balas

sy baca kt sini.. ade kata x boleh.. tapi google boleh.. sy mkn pn ok je xde ape.. hopefully sihat aje la kita semua..