17weeks pregnant

Hai mommies , nk tanya bahaya ke lada hitam untuk baby dalam kandungan ? Sbb sy ade makan makanan yg mmgandungi lada hitam , esokkan tu perut sy sakittt rse mcm org sengugut nk period😭 risau #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Actually pada awal pregnancy, lada hitam x digalakkan sangat makan sebab terlalu panas. You boleh start makan sikit-sikit lada hitam bila you masuk 2nd trimester. Don't worry, ibu observe dulu kalau terlalu sakit, better ibu ke hospital jumpa doctor utk rawatan segera.