masalah payudara

nak tanya , sis kalau takde puting susu macam mana ye nak susukan baby puting dekat dalam 😞 sis risau la tak dapat susu kan baby . sis dah 39 week tunggu hari je ni

6 Balas

Memang selama ni macam tu atau baru baru je jadi? Pernah tanya doktor tak before ni?

2y ago

Kalau gitu kena refer doktor sebenarnya. Atau boleh juga tanya nurse kk kalau ada yang tahu teknik untuk susukan baby dengan puting kedalam. Sebab keadaan macam tu ada teknik tersendiri yang kena belajar. Benda camni tak perlu malu, kita nak bagi yg terbaik untuk baby kan. Boleh juga cuba tengok dulu youtube cara susukan baby bagi puting kedalam.