Skin problem

Hi nak tanya, since i pregnant ni habis muka i breakout teruk smpai ada biji ii jerawat yg sakit tu, i runsing nk hilangkan jerawat tu dlm masa terdekat ni because i kena prepare dgn majlis kahwin but tiba ii i dpt tau i pregnant n muka i breakout so ada suggested product tk nk hilangkan jerawat? Maybe sbb hormone ke..#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

ya hormon. ada org makin flawless ada yg berjerawat. normal je. kalau nak mekap nanti make sure ingredients mekap2 tu pregnancy safe.