Keguguran bulan lepas

Nak tanya , siapa penah gugur ?? Normal ke kalau lepas gugur upt masih double line ??

4 Balas

sy lps gugur misi suruh cek upt slps 2 minggu.kalau 2 3 minggu still positif suruh dtg blik klinik tkut ad yg tertinggl lg .lps 2 minggu sy cek upt n negatif sy sy brsama suami..x dtg period terus prgnt slps gugur tu.

8mo ago

Ohh , sbb ada baca atikel dr .. ikut pada bdan ada yg 2 ke 3minggu ke atas baru hilang kdng ada sebulan .. sya time gugur tu 3hari keluar ketul2 last sekali isi mcm daging sbb time gugur baru 3minggu

sy bulan 9 haritu gugur masa kandungan 4minggu...tapi keguguran lengkap ....sy pernah buat upt selepas keguguran tu terus 1 line je

8mo ago

Sya kandung 3minggu time gugur keluar kantung dan juga uri kecil

Yup, ambil masa sehingga 6 minggu untuk paras HCG kembali normal. *Bergantung pada individu.

8mo ago

Terima kasih sis bgthu ..

Normal. Badan akan ambil masa utk betulkan hormone balik. Lepas gugur jgn check upt