Macam mana nak Tau kita gugur ?5 weeks Tapi check guna upt one line je .hritu double line hmmm risau

Baby gugur

3 Balas

Gugur sakit sangat sis, terlampau sakit, sbb sya pernah rasa, dia sakit mcm sengugut kita biasa kena tapi double triple la, dia tangkap sekali pinggang. Sis keluar darah dah ke? ke period. Sebab saya pernah chemical prgnancy doc kata, sbb sya prnah line tapi lepas seminggu due period, dia kluar macam isi ikan mentah, pink2 mcm tu, terus ke doc, doc kata mgkin chemical prgnancy, dia tak menjadi dia tak sempat menempel, so dia akan kluar mcm period, tapi mmg skit jugak msa tu.

2y ago

masa tau chemical prgnancy tu, trus ke klinik, sbb test 2 line tapi lps tu kluaq darah mcm period tu. Doc scan ap semua msa tu mmg tak ada ap la, so doc bgi vitamin epo tak silap saya, vitamin tu utk stabil kan hormon semua la. Lepas chemical prgnancy tu, lepas 3 bulan saya keguguran pulak di kandungan usia 12 minggu, masa ni skit sngt2 sbb sya bleeding trok n kena warded jugak. Ni saya prgnant balik lepas 3 bulan keguguran. Sekarang dah 6w. harap yang ni dapat brthan smpai lahir😥. kalau sis keluar segala apa darah, kdg spotting pun trus ke klinik or emrgncy sbb nurse and doc prnh pesan mcm tu jugakk. Semoga baik baik sja sis, kalau tak ada rezeki kali ni, Insyallah lepas ni.

Mungkin chemical pregnancy/kandungan tak jadi. Biasanya upt samar2/double line, selang beberapa hari or minggu check balik upt dah negative. Tu xde symptoms tp nnt akan turun mcm period biasa.

2y ago

haah msa check hritu upt Samar2 tpi double line .lepastu period 3 hari normal ke mcm tu

bleeding. rasa contraction.

2y ago

awk rasa sengugut 2kali ganda.