5week morning sickness

nak tanya, siapa 5-6w tapi dah start morning sickness?

5 Balas

sy hri tu 3week dh ada simptom morning sickness..ank 1st ke2,3 2bln lebih Bru rasa morning sickness yg ni awal plk Bru 7 minggu.

saya tiada morning sickness sampai la dapat acid folic, tambah darah & vit dari kk terus mual tak selesa sepanjang Hari sampai sekarang

8mo ago

Sy pun rasaaa benda yang sama. Sadddd

saya baru 6w 2d tapi so far tiada rasa morning sickness lagi. ada baca juga yg morning sickness tu kadang after 6w

x semua org akan ada morning sickness.. setiap org akan alami lain2 simptom dan alahan.

Sy dari 5w sampai now 9w tak benti sickness. Malam pun sy muntah huhu

8mo ago

Sama 😢