rasa sakit dibawah perut...

Nak tanya sesiapa yg ada pengalaman yg sama masa mengandung sakit dibahagian bawah perut ..saya mengandung 8 minggu 4 hari....

1 Balas

sya msa 7mggu da rsa, msa tu xbuka buku pink lg, bla mengadu kat KK ada sakit trus KK buka bku kmdian rjuk Dr dan trus scan utk taw jika ada mslh lain kat perut tu slain pregnant

5y ago

mrka xrujuk Dr ka, bjln pun siap pgg dinding sakit sgt tu sis, baik ke hspital trus, emergency, jgn tggu klinik desa tu, lmbt lg tu selasa nk tggu