Mengandung 4 minggu

Salam nak tnya normal ke mengandung 4 ke 5 minggu ada rasa sakit perut? Tk selesa dgn perut? Kdg2 rasa cramp. #firstmom #firstbaby

3 Balas

InshaAllah..normal je mummy..sye pon mcam tu..dia mcam sekali2 ade rasa mcam cramp tapi kalau kerap2 sakit dan sakit sngat2 pastu ada rasa perut sentiasa mengeras...boleh pegi check doctor & kalau ade keluar darah...sile cpat2 ke emergency ye ..

InsyaAllah normal Puan. Cumanya kalau terlalu sakit, Puan boleh rujuk dengna doktor terus, takut benda lain yang berlaku. So far simptom simptom tu normal sebab ada penghuni baru dalam rahim kita. ☺️

normal