Mimpi BURUK

Nak tanya , Semalam saya mimpi buruk , Saya mimpi menyusukan baby ? Orang cakap tak elok ? Skrg saya tgh preggy 29 Week , Saya takut ada apa2 jadi

2 Balas

aѕѕalaмυalaιĸυм мoммy . ѕaya pυn ade мιмpι мacaм тυ . мυla² тaĸυт jυgaĸ , тapι вυaт тaĸтaυ jee . jangan dιlayan мιмpι тυ .. тιap² мalaм naĸ тιdo тυ , ѕaya aĸan paѕangĸan ѕυraн al-вaqaraн ѕepanjang мalaм ѕaмpaι laa ĸe pagι . alнaмdυlιllaн daн тaĸde мιмpι pelιĸ² ѕeĸarang

Mimpi time pregnant ni mmg pelik. Sy pun mcm tu.