ADA YANG SAMA TAK

nak tanya sekarang da 5bulan , tapi kerap sakit kat perut . normal ke ye ? nk pegi check up jauh dengan husband . ada yg alami mcm sy jugak tak ?

1 Balas

Sy haritu masuk 18w, 2 hari berturut2 sakit kat bawah perut. Kena pulak awal subuh. Bila checkup rupanya sangkut kencing kotor. Doc pesan minum air banyak2 dan sy ada dapat ubat makan utk 3 hari. Alhamdulillah lepas tu ok. Apa2 pun better sis g check. Moga dipermudahkan.

5mo ago

bukan dekat bawah sis . ni betul2 kat perut . kat sebelah pusat ,