SAKIT PERUT

Hye mommies, nk tnya laa. Normal ke bru 10 minggu tp perut selalu sangat sakit.. Pendarahan atau spotting takde tp perut je kerap sakit.. Rasa xselesa pon ye.. Normal tak? Ade tak mommies kat sini alami sama mcm saya? #thirdpregnancy #10weeks

1 Balas

Saya sebelum tarikh period sya pun ada skit perut , sya sngka dah nak haid ... lewat 4 hri sya cek positif ... ke klinik alhmdlh dah pregnant . Smpai skrg 6week 1day perut msih skit tpi dah berkurang dan skjp2 ja dtg . Doktor ckp normal , tapi kalau dah kluar darah byk ke skit ke merah or coklat lebih baik check up trus ke Klinik