Help me mommies

Hi nak tanya, saya fully breastfeeding. Sekarang anak nak masuk 4 bulan. Sepanjang dia bf saya rasa dia ok, berat pun ok. Tapi kenapa ya bila sy pam, 1 oz pun tak sampai? Sy risau baby tak dapat susu yg cukup.

1 Balas

Hi mommy. Kadang kala ada mommy yang bila bf anak nya boleh kenyang tapi bila pam akan dapat 1onz je. Its okay mommy. Terus kan bf dan jika rasa penuh boleh je pam walau pam tu susu sikit je keluar. As long anak berat okay. Okay je mommy.