Feeding oz

Hi mommies, Nak Tanya... Normal ke baby 1 Bulan 8 Hari masih minum 2 oz? Kadang2 dia minum 3oz tapi confirm muntah.. Ramai Kata baby 1 month old kena minum 3-4 oz. Risau jugak baby I tak minum banyak tu. Tapi berat ok baik, Cuma takut berat dia next month sbb masih minum 2oz

1 Balas

suppose mmg 1jam 1oz sis .. klau anak sis minum 2oz, gap dia brp jam? .. contoh dia dah minum pkul 8pgi 2oz, next minum 10pagi pulak .. tuu normal je sis .. perut baby kecil je, xperlu amount susu yg byk utk kenyang .. jgn risau k 😁