Ruam di muka

Nak tanya , saya first mom . Baby saya baru 1 bulan lebih . Boleh suggest krim apa yang bagus untuk ruam dikulit muka baby? Makin teruk pula . Doktor cakao mungkin allergic susu . Tapi dah sebulan lebih baby saya minum takkan skrg baru allergic . Terima kasih ibu ibu semua sudi share pengalaman ☺️

8 Balas

Saya guna minyak rambut dan muka tropika. Mula mula doctor suggest cetaphil baby mosturizer tu tapi tak jalan. Tropika oil tu kejap je ruam2 dia kering