Tidur

Hi .. Nak tanya , saya daa 13week6day .. Bila saya tidur , saya selesa tidur telentang badannya dari mengiring .. Bahaya ke baby atau tak ye posisi tidur macam tu ?

2 Balas

Saya 15 weeks 4 day. Saya pun selalu tidur terlentang. Rasanya awal awal ni tak apa lagi. Kalau dah sarat nanti yang kena tidur mengiring takut effect baby

4y ago

aah betul,klu tidur terlentang tak sakit sgt blkg bdn ni

Seeloknya mengiring mom..sbb ade bce info risiko tido terlentang ni bahaya pd anak..

5y ago

tak boleh tidur mengiringg .. sakit badan 😔