Anak selalu menangis malam.

Nak tanya pengalaman korang, anak saya selalu tidur tak lena. Tidur kejap nangis, tu pun lepas suap dengan tetek. Kalau tak, memang bulat je mata dia. Umur baru sebulan 10 hari. Korang ada pengalaman macam ni dan apa yang korang buat ? Terima kasih ☺️

1 Balas

umur baby smpai 2 bulan memang normal mcm tu sebab baby x biasakan diri lg kat dunia ni. masa dlm perut baby selesa sbb dah biasa duk tmpat sempit dan hangat tubuh mummy dia. nanti dkt 3 bln slow2 baby akan ok..sis cuba bedung masa anak nk tidur. anak sy bedung smpai 4 bln lebih. tidur pun lena. bgn utk menyusu saja.5 bln dah x bedung, tidur mcm biasa. check perut jugak takut kmbung. sapu myk telon sikit. urut teknik " i love you" . bg kerap kentut.