Milkbooster

Nak tanya pendapat mummy semua, MAMOM MILKBOOSTER ok ke?? Atau ada sesiapa yg pernah consume??

3 Balas

Assalamualaikum ibu ibu ❤️ Susu drop? Susu cair?Nk pekatkan susu? Nk buat stock EBM? Don't worry ibu ibu. Sentiasa jaga waktu pump, sentiasa positif dan amalkan Innate Lactea secara konsisten, Insyaallah niat utk susukan bayi until 2 years dpt dicapai 🥰 COD: 🚗 Putrajaya 🚗 Bangi 🚗 Desa Pinggiran Putra 🚗 Cyberjaya POSTAGE setiap hari ! Jom whatsapp Myra utk dapatkan Innate Lactea anda; http://www.wasap.my/60109268238/orderInnateLactea

Saya pernah try. Tapi susah sebenarnya nak cakap okay atau tak sebab dia depend on keserasian dan kesesuaian diri. Ada ibu yang okay ambil. Macam saya, bila ambil, takde beri apa2 perbezaan pun dengan tak ambil. Lepas tu, saya try milk booster lain. Saya beli alfalfa shaklee. Alhamdulillah, ada improvement. Susu badan saya bertambah berbanding selalu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

xsemua ibu serasi. tpy utk sy sgt serasi. dlu pump dpt 5oz je. consume 6btol.. sekali sesi pump 10-13 oz. rzki ank. tpy sy minum susu dutch lady n soya bean daily mgkn tu jgk membntu