Milkbooster

Salam. Nak tanya ada tak mommies yg amalkan milkbooster mamom? Betul2 ok ke? Baca review n testimoni smua ok je. Minta share pendapat dan pengalaman ya. Terima ksih

1 Balas

Saya makan mamom gold and susu kambing r-rayyan..momam tu kunyah je tapi rasa dia agak pelik la... susu r-rayyan sedap..satu minggu saya minum baru nampak kesan.. susu badan mmg pekat.. yang mamom saya tak bolh bagi review sangat sbb saya minum susu rryaan tu dulu..