Milkbooster

MaMom milkbooster tu okay tak ? Berapa lama masa nak dpt susu meriah kalau consume ? Ade sesape penah try ? Bole kongsi pengalaman dgn saya 😊 terima kasih 🌹

2 Balas

mamom, jujurnya, tak bagi kesan apa2 pun awak. membazir sje saya beli 2 botol 😂saya try ambil tapi tak nampak kesan susu banyak asbab lain -kerapkan penyusuan -minum air bnyk -makan makanan yg tinggi protein, calcium,

4y ago

aah, betul sis. sy pun. xjd ape pun😂

Sys cuba try ni. Dpt kt ig atau fb innate.kualalumpur Natural sikit sbb dia air rebusan kurma merah longan apa smua. Sy minum ni mmg susu bnyk. Alhamdulillah.