Carseat baby

Nak tanya pendapat mommy, carseat baby brand apa yang sesuai n selesa untuk umur 1+ dan harga marhaen mampu milik ?

10 Balas

sis, boleh tengok ig mamakiddies. ada promotion carseat. sy pakai carseat ni jugak, last year claim mycrs subsidi. boleh pakai sampai anak 4 tahun atau berat anak 18kg

1y ago

anak sy baru 3 bulan. tiap kali masuk kereta, memang duduk carseat. masuk kereta terus tidur 😅. alhamdulillah tak pernah meragam lagi.