Carseat baby

Nak tanya pendapat mommy, carseat baby brand apa yang sesuai n selesa untuk umur 1+ dan harga marhaen mampu milik ?

10 Balas

Kalau boleh nak cari carseat yang selesa duk dalam tu tak nak bangun dah.. sekarang ni pakai baby carrier, baru setengah jalan dah nangis minta angkat

1y ago

kalau 1y tak sesuai dah duduk carrier. carrier tu biasa pakai awal2 sampai 3m mcm tu je sis. kalau nak berbaloi better beli yg boleh pakai sampai 12y tu. saya pakai quinton yg boleh pusing 360 tu. padding tebal, safety bagus harga pun ok.