baby boleh duduk usia berapa bulan

Nak tanya pendapat mommies..anak 8 bulan masih tidak boleh duduk dgn sendiri..tapi dah nak mula fasa merangkak..

8 Balas

Bby sy 6 bln dh bleh mrangkak..skrg tgh blaja nk ddok..kdg2 dye try2 ddok tpi kjap jer..pstu mrngkak smula..tpi skrg pown tgh blja bdiri..klau dye brdiri dkt tmpt tv tu 1 pgang mja tu..1 tgn lgi lps..pstu dye sengih2..huhu..tnjuk yg dye brdiri sndri..

Sis kena la sllu ajar baby duduk tlng dia lama2 blh la ddk sndri

Bby sy lpas da bolei mrgkak bru bolei dduk.. 🌱

Baby saya 8bulan skip merangkak terus berdiri

Normal. Some babies start crawling first

Mungkin dia nak terus merangkak tu

Mungkin nak merangkak terus