Pamper newborn

Nak Tanya pampers mmg dia boleh tembus ke kt belakang..anak berak pastu bila pegang try bau..kt tgn bau taik..saya pakai pamper molfix..tdi dlm pkul 7 saya tukar dh pampers..dalam pkul 10 nk tukar rase basah kt pampers bhgian belakang..mmg boleh tembus ke..pampers ape yg okay yer x tembus..saya first mom..jadi xtau sgt pamper mne yg okay utk newborn..

24 Balas

sy guna drypers.. wee wee dry . mmg x bocor

9mo ago

sama. dua2 anak sye guna wee wee dry. mmg elok xbocor. cuma kdg2 ade la skali dua je sbb sye tido tak sedar kan diri haha 😂. sye slalu tukar dlm 3-4 jam. depends jugak time tu anak kencing bnyk ke tak.

masa anak saya newborn sy bagi pakai offspring

petpet & drypers.. tp kena kerap tukar..

9mo ago

wkt mlm, sblm tidur sy tukar siap2 tkot penuh tngh mlm

Mammypoko

9mo ago

saya ade bli mamypoko extra dry tpi getah tepi tu mcm longgar je .risau bocor klau ank kncing..baby boy plk.