Scan Kandungan

nak tanya pada ibu2 yang berpengalaman. yang bulat tu baby kan? saya scan masa 6week. saya tanya doktor yang bulat tu baby ke, doktor kata ya. doktornya pun macam malas je nak terangkan lebih2, kita pun blur2 sebab ni first baby.

Scan Kandungan
1 Balas

yg bulat tu n ada ukuran tu namanya kantung sis..kalau 6weeks baby kadang tak nampak lg atau mungkin nmpak tapi kecik sgt..mcm sya 6 weeks tu nmpk kantung and nmpk egg yolk( tempat baby makan)..baby tu mcm titik putih je..kalau tak nampak pun xpe sis..its normal..scan lg 2 mggu in sha Allah baru nmpk baby.sbb dah beso sikit

2y ago

itulah sebab doktor tu cakap itu babynya. rasa was was je 😅