KEPALA BAYI TIDAK BULAT

korang ada x baby yang kepala tak bulat msa 6 bulat? anak saya kepala dy leper di belakang risau sampai besar macam tu je? ke perlu dapatkan rawatan doktor ye? anak sy kepala dia macam dalam gambar ni.

KEPALA BAYI TIDAK BULAT
2 Balas

Anak I pun sama. Bila tanya paed, kata mmg normal nanti akan elok. But susah nak fix sebab dah jadi habit baby suka tidur telentang. Kalau tidur mengiring pun sekejap2 je. Sini ada treatment yang pakai helmet tu ke?

1y ago

anak sy suka tdo menderap .kdg tu takut dy lemas. sy buang smua bantal dlm crib dy tggal tilam je sbb tkut lemas.xthulh treatment helmet tu ada ke x kt mlysia ni

Anak saya pun sama. Dia suka tido telentang. Saya pun risau tapi orang kata takpa.

1y ago

um samalah . rsanya ok ja jnji xde bantal atau kain dekat tmpt tdo dy tkut lemas