Bayi tidur meniarap

Takpe ke baby tidur meniarap ye? Dia macam selesa tido begitu walaupun kita dah alihkan untuk tido terlentang, dia tetap pusingkan badan dia untuk tido meniarap, dan bila dia dah tido sy tak sampai hati nak pusingkan balik sbb tkut dia jaga, ke saya kena pusingkan dia jugak..sy risau kalau2 muka dia telangkup ke apa ke, baby sy baru 3 bulan

1 Balas

okay tapi tuh la bahaya takut muka dia tuh la terlangkup, kalau ni awak cover dgn bantal , so takda la dia tidur mcm tuh.

9mo ago

paham sis, okey thank you