Obimin

Nak tanya, obimin kt KK dengan Watson same ke brand berlainan? Weeks ke berape kene consume after da consume folic acid awal2 tu sebab sy x checkup lagi bulan ni. mohon pencerahan. Terima kasih

2 Balas

Makan folid acid sampai buat buku, nnti doc akan bg ubat zincofer, klu xsesuai ubat tu tukar obimin, selalu kandungan 3bulan baru kk akan bg obimin.

Makan je folic acid smp la dh buat checkup dkt KK doc akan saran sndiri ubt tu bila nk di tukar..