normalkah ?

nak tanya normal sya dha preggy 13w tapi alahan mcm tumisan , bau ikan sma ayam sya tak sukaa tgok .. normal ka ? n alahan sya lama dlm 8w baru rsa alahan . norml kaa ?

7 Balas

sama la kita.. kesan hormon tu. nasib baik tinggal dgn mak & kakak, mmg saya harapkan mereka utk masak sebab x tahan bau sampai nak termuntah & nangis. payah jugak, ada org pikir kita dah malas nak masak, sedangkan bau nya kita x tahan

ok tak bole bau tumis2 .. sye tgok sayur dlm icebox pon dh trrmuntah dah 🤣

Normal tu.. Saya masa anak pertama menyampah dengan ayam Hahaha

kalau lambat alahan tu jantina bby bole dpat teka ker

Normal sis

normal