Alahan yg teruk

Boleh ka ibu hamil asyik dlm bilik jk x bt apa2 sbb sya mngalami alahann yg teruk klo sy kluar thidu bauu mau muntah sma klo thidu bau masakan pun sya mau muntah dh...

2 Balas

Boleh jer untuk awal kehamilan ni. Ada orang memang macamtu. Saya pun masa 6-15 minggu duduk bilik je. Pening kepala tak boleh bau masakkan terus muntah. Kalau orang nak kata pemalas ke apa, biar kan ajeee. 🙉.

sama lah sis.. sy asyik baring dgn tidur je keje.. masak tak.. masak pun ikut mood.. nasib la mak mertua n kakak ipar yg masak.. takleh hidu bau masakan.. lagi² ikan .. hmm mau tak loya😅.. terus lari masuk bilik..

2y ago

bgus la..sy tunggu suami sy balik dri krja baru dpt mkn..sbb klo kluar sndiri baru mau masuk dapur sdh mau muntah macam yg sy thidu tu dapur bauu btull...deria bauu sy skrg sangat kuat..ok la skrg klo yg baru2 hmm mkn pun x dapat makan sikit muntah sy boleh mkn buah saja sma makanan ringan klo nasi mmng x dpt masuk