Takde alahan

Saya baru 6 weeks. Normal ke takde alahan? Tapi saya tak sukaa bau busuk haha

2 Balas

normal je and jangan diminta 🤣 macam saya takde mual apa cuma bila portion makan tu banyak terus bloated and muntah. boleh makan nasi sesuap je. kalau my mom pulak dia mengandung 5 org, takde alahan langsung tapi my dad yg mengidam limau mandarin 🤣

sy pon takde alahan jugakk. sama mcm awak nk masuk 6 weeks dah. kkdg rasa diri x normal pulak org lain ada alahan kita tkde. dah lah first pregnancy ni

4w ago

Timw saya anak pertama kan, baru 2 minggu preggy pun alahan teruk 🤣🤣ni serius takde alahan.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua.. Saya rasa ni normal