Perut tak turun lagi

Nak tanya normal ke kalau due next week tapi perut pun tak turun lagi? Risau la pulak😅😅

6 Balas

saya due 18/11... perut Masih tinggi ... xsemua ibu mgandung nmpk beza perut tinggi atau rendah...tapi klu bby boy nmpk klu perut turun

normal je. tahun lps checkup hari rabu kepala baby belum lg lock , tiba2 jumaat dtg contraction dan bersalin mudah je.

normal je , saya beranak haritu , sampai lah hari yg beranak pun perut x turun , tp elok je dia kluar normal 😊

normal. tak semua Nampak perut turun ni. Sy haritu even ukur dekat KD pun masih tinggi. tahu2 dah nak beranak

sama la sis.baby saya masih melintang ni.haha.due date lagi 10 hari.

Saya due 13/11 perut pun xnmpak turun mcm orng lain🤣