Perut rasa mengecil

Siapa pernah ada perasaan ni. 24w perut rasa mngecil dan tak tegang mcm biasa. Risau pulak. Next week baru nk buat growth scan. Nak kata leaking takde plak rasa lencun#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sama la pernah rasa macam tu huhu sekarang 26 weeks. Sy buat details scan kat klinik alhamdulillah semua normal

2y ago

Ada echogenic foci tu nk repeat tp dr saran nxt week. Ni dh tak rsa sgt dia buat tarian dkt dlm perut. Tdo pn cm dh selesa balik tak rasa ketat perut. Makin paranoid sy