Perut Bump

Nak Tanya Normal Ke Kalau Dah Masuk 13week Tapi Perut Tak Nampak Lagi Bump Dia , Nampak Macam Perut Biasa Jee . Takda Pengalaman Lagi First Baby ?

115 Balas

Sy now preggy no3, da 6bulan daa, tu pun org tgur xnmpk preggy pun. 😂 Org ckp slalu kalo ank first normal perut nmpk kecik.. Tp sy ank da nk msok 3 pun perut kecik.. 😌

5y ago

Yea sis.. Sy mse preggy no2, da sarat daa mse tu.. Pegi bank, pgawai bank ngurat.. Xtau laa dia buta ke ape ke xnmpk sy preggy. Hahahahaa.. Tp ank2 sy yg first gurl kluar 2.9kg, yg second boy 2.8kg..