baby berak kuning campur lendir darah

Nak tanya normal ke bile baby berak warna kuning campur lendir darah? Baby baru 17 hari...minum susu duty baby,tk minum susu badan....risau sbb lepas susu je die berak..kerap berak dari malam tadi sampai skarang...sampai dah merah botot nye,bile nak basuh die menagis pedih....

20 Balas

Susu tak sesuai sis..berhenti bagi susu tu pergi bawa check doctor

Seelok nya bawa jumpa doktor. Kasihan bayi sakit bontot nya.

alahan susu. .p jmp dctr. .n nty dctr akn mtk tuka susu

jmpa doktor ngn segera.....bahaya klu byk kli berak

tak normal. Sila jumpa doktor dengan segera

jumpa doktor la takut usus intususception

Check doc yunk.. Tak normal tu

Tak normalll cepat2 jumpe doc

Tdk ngm dgn susu ni mom

X normal tu . ..