Cooling bag

Hi, nak tanya ni kpd yg dah berpengalaman atau sesiapa yg tau..kalau ibu/surirumah perlu ke nak beli cooling bag ni? Sb biasa dgr, ibu2 yg bekerja je yg banyak beli.. Tp nak kepastian, kalau perlu atau xperlu pun..

6 Balas

Cooling bag function dia untuk kekalkan suhu susu kalau ibu pam susu badan, contohnya kalau kat ofis takde peti ais, atau perjalanan ofis-rumah jauh. kalau surirumah yg tak perlu pam susu, tak perlu cooling bag

Tak perlu. Masuk peti ais kan senang. Tapi sebenarnya takda keperluan nak pump atau cooler bag kalau hw. Direct feed paling senang

sya bkrja sya xbli, d tmpt krja ada pti ais, lps blik krja dlm 10mnit pjlnn trus smbg smla letak dlm pti ais😁

Tak perlu. Masuk peti ais je

Tak perlu

xperlu