Baju baby ke hospital

Hi nak tanya mummy2 yg ada pengalaman. Kalau baju baby yg kene bawak pegi hospital tu jenis mcm mana ye? Nak standby dlm bag hospital. Sy #firsttimemom. Sy dah beli jumper, romper, sleepsuit. Tp baju yg lubang2 tu tak beli lg.

2 Balas

bawak 3helai baju baju semua yg siap stokin tu senang..takyah lupa² dah nak bawak stokin..cuma bawak sarung tangan ja..kat hospital jangan pakaikan baby baju lubang² sebab sana sejuk..

kalau hospital kerajaan saya bawak 3 helai tapi guna sehelai je , guna time baby dah keluar dari nicu dan boleh balik rumah. sepanjang kat sana dorang pakaikan baju hospital