NAJIS ANAK HIJAU

Nak tanya, najis anak bewarna hijau mcm dlm bgmbar ni normal ke? najis cair, full susu formula enfalac.. kdg2 skali sehari berak kdg2 2 or 3 hari br berak.. anak baru nk masuk 4 bulan... ( sorry gambar agak kotor sikit)

NAJIS ANAK HIJAU
12 Balas

Situasi sama dgn anak sy..4 bulan full fm enfalac a+..Kadang warna hijau mcm ni kadang bercampur dgn kuning..bila membuang x meragam..aktif je..mnum susu pun elok..Ada tnya dgn doktor pakar gystro..katanya normal kalau mnum susu fm..melainkan jika warna betukar jadi merah atau kelabu dan tekstur keras baru bhaya..tapi sbbkan first mom..jadi risau kenapa najis jadi warna hijau mcm tu

4mo ago

anak saya pun enfalac baby . berak warna jadi macam ni campur kuning siked. tanya doc pun doc kata normal