SUSU ENFALAC BABY NAJIS HIJAU LUMUT

Hi nak tanya Normal ke baby saya nak masuk 3 bulan berak hijau lumut macam ni, fully fm susu enfalac baby. Perlu tukar susu ke. Berak sehari sekali kadang 2 kali, tak meragam tak cerit

SUSU ENFALAC BABY NAJIS HIJAU LUMUT
1 Balas

najis hijau tu normal lagi2 kalau ade kandungan zat besi dlm susu . tp saya confuse berak cair baby tu normal tak . sbb anak saya try enfalac ritu gini la berak cair je da 2kotak pun msih cair saya tukar susu similac skng .

5mo ago

Ouh, saya pun tengah fikir perlu tukar susu atau tak. kalau nak tukar tengah fikir susu apa haih la . btw semoga dipermudahkan urusan awak ya momiess.