NAJIS ANAK HIJAU

Nak tanya, najis anak bewarna hijau mcm dlm bgmbar ni normal ke? najis cair, full susu formula enfalac.. kdg2 skali sehari berak kdg2 2 or 3 hari br berak.. anak baru nk masuk 4 bulan... ( sorry gambar agak kotor sikit)

NAJIS ANAK HIJAU
12 Balas

Enfalac A+, susu ni high zinc. Normal, anak saya pun camni. Sekarang dah 11 bulan, masih camni cuma bau lagi piau sebab dah start makan kan. Puan jangan risau, insyaallah ok tu.

3y ago

Bhya ke if ssu yg high zinc ni puan??? Sbb ank sy pn berak mcm ni juga.. 2months old fully Fm ..