ruam di leher

Nak Tanya mummy2 yg berpengalaman , sejak kandungan 5bulan leher sy alergik sgt dgn peluh, asal peluh je gatal n ruam Naik .. garu sampai hitam, Ada petua x nak bagi hilang ? Xtahan skrg dh 8bulan kndungan

1 Balas

tukar shampoo badan yg xda fragrance,,,,cari yg ad shea butter/cocoa butter,xpun pakai brand eucerin ph bath body lotion,mandi dgn air sejuk,,,baru fresh,,,lps tu sapu alovera gel kt semua tempat,,then pakai cocoa body lotion

5y ago

Mcm tu ,, ok nti g Cari ,,tq sis 🤗