almost 30 weeks

Emm..org lain mngandung..flawless je..sa pla..kaki dahla byk ruam..gatal2..leher hitam..asal nak tido tiap mlm rsa x selesa..gatal adoii

1 Balas

Biasa la sis pembawakan budak. Sy pn baru ja elok kena kayap.. Dh elok kayap kena plk gatalΒ² kt perut.. Hitam2 tu x payah la ckp la.. Sampai sy sendiri x lalu nk tengok.. Tp sis percaya la lps melahirkan mesti hilang semua masalah tu

5y ago

Aduh sis..sme je kita ni..perut sa pn sma da hitam kesan garu..hrp2 lpas bersalin nti ok la