Supplement yang sesuai untuk 13 minggu

Nak tanya mummy semua, supplement apa yang sesuai untuk 13 minggu ke atas? Skrg ni sy makan maltofer saja. Susu dah kena start minum ke? Sorry, noob sikit. Hehe 1st pregnancy.

2 Balas

saya tak makan apa2 supplement.. betul2 makan ubat doktor bagi. dn minum susu HL dan jus buah marigold dan makan buah. Apa2 tanya doktor dulu tau.

boleh try Nufiya 🤗 bagi tenaga untuk ibu mengandung dlm masa y sy utk produce milk booster bila baby lahir www.wasap.my/60129876070/nufiya